Film-en theatermaker

Na mijn studie Internationale Betrekkingen koos ik in eerste instantie voor cabaret en theater. Ik won een aantal prijzen en stond in de finale van het Leids Cabaretfestival en het Amsterdams Kleinkunst Festival. Inmiddels geeft ik geeft al een aantal jaar voorstellingen op middelbare scholen (zie ook www.klappenvoorbart.nl). 

 

Daarnaast maak ik documentaires. Mijn meest recente project is de documentaire MEER - de strijd om de laatste akkers van Amsterdam, over de bouw van een bedrijventerrein in de Amsterdamse Lutkemeerpolder. Daar is al decennia lang protest tegen en ik heb de ontwikkelingen rond deze polder drie jaar lang mogen volgen. Vanaf april 2023 is de film te zien in meerdere filmhuizen. 

 

Een aantal jaar geleden debuteerde ik als filmmaker met de korte film ‘Polio is Real’, over de polio van mijn moeder en mijn oom, tegen de achtergrond van de vaccinatiediscussie. In 2021 maakte ik 'Groepsdrugs': een interactief filmproject over alcohol en drugs voor middelbare scholen. Meer informatie over deze film en het bijbehorende lespakket vindt u op www.groepsdrugs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll omhoogScroll omlaag
Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign
webdesign groningen webdesign website laten ontwerpen website laten maken